Тениска репрезентација Србије елиминисана од Словачке у Дејвис Купу

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Feb.2024, 17:05

Тениска репрезентација Србије елиминисана од Словачке у Дејвис Купу

Тениска репрезентација Србије елиминисана је у квалификацијама за завршни турнир Дејвис купа пошто је изгубила од Словачке укупним резултатом 0:3. Фото: Танјуг/ТСС/Срђан Стевановић После јучерашња два пораза у синглу, Миомира Кецмановића и Душана Лајовића, данас је дубл Словачке, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Лукас Клајн и Игор Зеленаја, победио српски тим Никола Ћаћић и Миомир Кецмановић резултатом 2:0 (7:6 (7:4), 6:3) за сат и 40 минута и обезбедио победу и пласман на завршни турнир.
Србија узела брејк већ у првом сету и повела са 3:2, али се ипак ушло на крају сета у тај-брејк који су добили Словаци. У другом сету, Словачка је направила два брејка, а Србија само један, па су се на крају гости у Краљеву радовали великој победи.
Zakucavanje košarkaša Zvezde Džoela Bolomboja najbolji potez 25. kola Evrolige

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Тениска репрезентација Србије елиминисана од Словачке у Дејвис Купу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.