У Србији сутра променљиво облачно са сунчаним периодима

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Feb.2024, 16:01

У Србији сутра променљиво облачно са сунчаним периодима

У Србији ће сутра, према прогнози Републичког хидроеметеоролошког завода (РХМЗ), пре подне променљиво облачно са периодима сунчаног времена, а на северу и истоку претежно облачно, у Банату и источној Србији понегде уз слабу краткотрајну кишу. Фото: Танјуг/Владимир Спорчић После >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << подне постепено разведравање.
Ветар слаб и умерен, западни и северозападни, на северу и истоку повремено јак, у планинским пределима источне Србије и са ударима олујне јацине.
Најнижа температура од минус 2 до 9, највиша од 12 до 17 степени Целзијуса.
Увече и ноћу на северу и истоку ново умерено наоблачење, понегде је могућа сасвим слаба краткотрајна киша.
У Београду сутра ујутро и пре подне умерено облачно, после подне са периодима сунчаног времена.
Ветар слаб и умерен, западни и северозападни.
Најнижа температура од 4 до 7, највиша око 15 степени Целзијуса.
Током ноћи ново умерено наоблачење.
У Србији у следећих седам дана осетно топлије са дневном температуром изнад и знатно изнад просека за овај период године, у већини места од 14 до 20, локално и до 22 степена Целзијуса.
Током дана претезно сунчано, повремено уз малу или умерену облачност.
 
Orlić: Opozicija, šta god radila na sednici, ne može da poništi volju naroda

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У Србији сутра променљиво облачно са сунчаним периодима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.