Италијански фудбалер Николо Заниоло није успео да се наметне у екипи Астон Виле

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Feb.2024, 13:46

Италијански фудбалер Николо Заниоло није успео да се наметне у екипи Астон Виле

Италијански фудбалер Николо Заниоло није успео да се наметне у екипи Астон Виле. Фото: Танјуг/AP Photo/Armin Durgut То значи да ће се Заниоло вратити у екипу Галатасараја одакле је стигао у редове екипе из Бирмингема на позајмицу уз могућност откупа за 27 милиона евра.
Сада ће Заниоло >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << морати баш да запне у овом делу полусезон, јер селектор Италије Лучано Спалети, помно прати сваку утакмицу бившег играча Роме.
Тако да уколико Заниоло жели да буде на списку Италије за ЕУРО у Немачкој, мораће да има много бољу полусезону, од ове коју је имао у првом делу Премијер лиге.
Заниоло је на 25 утакмица ове сезоне постигао свега два гола.
Тако да му сада следи повратак у Истанбул, где има уговор са екипом Галатасараја до лета 2027. године.
Jovan Mijatović zvanično u Njujork Sitiju, Zvezdi 10 miliona plus 15 odsto

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Италијански фудбалер Николо Заниоло није успео да се наметне у екипи Астон Виле се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.