Дипломата: Средства ЕУ за Мађарску остају замрзнута упркос договору о Украјини

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Feb.2024, 14:16

Дипломата: Средства ЕУ за Мађарску остају замрзнута упркос договору о Украјини

Фондови Европске уније за Мађарску ће остати замрзнути, без обзира на договор о помоћи Украјини о ком су се земље чланице сложиле, рекао је за Ројтерс неименовани европски дипломата. Фото: Танјуг/AP Photo/Geert Vanden Wijngaert Он је додао да је процењено да Мађарска ипак не испуњава своје >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << обавезе којима би стекла право на добијање фондова ЕУ.
Раније данас, председник Савета Европе Шарл Мишел саопштио је да је свих 27 лидера блока постигло договор око додатног пакета подршке Украјини од 50 милијарди евра у оквиру буџета ЕУ, на шта је мађарски премијер Виктор Орбан уложио вето у децембру прошле године.
Margo Robi tvrdi da nije uznemirena što nije nominovana za Oskara za ulogu Barbi

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дипломата: Средства ЕУ за Мађарску остају замрзнута упркос договору о Украјини се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.