Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Feb.2024, 13:00

Марго Роби тврди да није узнемирена што није номинована за Оскара за улогу Барби

Аустралијска глумица Марго Роби саопштила је да није узнемирена што није номинована за Оскара за главну глумицу у филму „Барби“, будући да је циљ пројекта био да „утиче на културу“, те да сматра успех филма „највећом наградом“. Фото: Танјуг/Photo by Jordan Strauss/Invision/AP, File „Зашто >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << бисте се осећали тужно ако знате да сте благословени. Намеравали смо да урадимо нешто што ће променити културу и направити неку врсту утицаја. Урађено је много више него што смо икада сањали. То је заиста највећа награда,“ саопштила је Роби.
Роби је сугерисала да је више узнемирена због тога што режисерка филма Грета Гервиг није добила номинацију за Оскара за режију, док јесте била номинована за најбољи адаптирани сценарио, пише ББЦ. Осим фанова филма, глумци Америка Ферера и Рајан Гослинг, који су добили номинације за најбоље споредне улоге, изразили су разочарање што Марго Роби и Грети Гервиг није одата почаст.
Фото: Танјуг/AP Photo/Chris Pizzello „Нема Кена без Барби, а нема филма ‘Барби’ без Грете Гервиг и Марго Роби“, рекао је Гослинг, који је у филму играо Кена. Филм је добио осам номинација за Оскара, укључујући за најбољи филм, најбољег споредног глумца и најбољу споредну глумицу.
„Барби“ је зарадила 1,38 милијарди долара на благајнама широм света.
Njurojk Tajms: Nova Bajdenova doktrina usmerena ka priznanju palestinske države

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Марго Роби тврди да није узнемирена што није номинована за Оскара за улогу Барби се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.