Ван Дајк: У потпуности сам посвећен Ливерпулу, ништа се није променило

Izvor: GradskeInfo.rs, 31.Jan.2024, 16:54

Ван Дајк: У потпуности сам посвећен Ливерпулу, ништа се није променило

Капитен фудбалера Ливерпула Вирџил ван Дајк изјавио је данас да је 100 одсто посвећен клубу и додао да су његови недавни коментари о будућности у клубу са Енфилда „извучени из контекста“, преноси Скај спортс. Фото: Танјуг/AP/Jon Super Британски медији подсећају да је Ван Дајк пре >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << неколико дана изјавио да није сигуран да ли ће у будућности играти за Ливерпул.
„Много тога је извучено из контекста. Да будем 100 одсто јасан, потпуно сам посвец́ен клубу. Волим клуб, волим навијаче. Све је извучено из контекста“, рекао је Ван Дајк, преноси Скај Немачка.
Менаџер Ливерпула Јирген Клоп је пре пет објавио да ће напустити клуб са Енфилда на крају сезоне. „Ништа се није променило, не ради се о мени. Пре пет дана нисмо ни причали о мом уговору. Објава Клопа је била велики шок за сваког од нас, који смо повезани са клубом. Желимо да наставимо даље и да остваримо циљеве о којима смо сањали на почетку сезоне. У доброј смо позицији и даћемо све од себе. Потпуно сам посвећен клубу и много га волим. Волим сваку секунду у овом клубу. Ја сам капитен Ливерпула“, рекао је холандски фудбалер.
„Биће чудно да нема Клопа наредне сезоне. Међутим, не желим превише да говорим о томе, јер смо фокусирани на ствари које желимо да постигнемо“, додао је Ван Дајк, који има уговор са Ливерпулом до јуна 2025. године.
Klop: Niko ne mora da brine za budućnost Liverpula

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ван Дајк: У потпуности сам посвећен Ливерпулу, ништа се није променило се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.