Кошаркаши Црвене звезде убедљиво савладали Валенсију

Izvor: GradskeInfo.rs, 31.Jan.2024, 08:34

Кошаркаши Црвене звезде убедљиво савладали Валенсију

Кошаркаши Црвене звезде победили су синоћ убедљиво Валенсију резултатом 82:64 у мечу 24. кола Евролиге. Фото: Танјуг/Сава Радовановић Звезда сад има скор 10-14, а Валенсија 12-12. Српски клуб је сад бољи у међусобном скору од Валенсије која је као домаћин победила 85:81
Ослабљена негирањем >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Стефана Јовића и Брендона Дејвиса, Валенсија је очајно отворила утакмицу и није поентирала у уводна четири минута, али је после прве деонице ипак водила 12:11.
Звезда је другу деоницу отворила серијом 12:0 и тако стекла први пут двоцифрену предност на мечу. Средином друге четвртине било је плус 15 за Звезду (31:16), а на полувремену је било 39:30.
Звезда је у трећој деоници одржавала предност, а у последњих 10 минута ушло се резултатом 61:49. Три минута пре краја је било 72:59 за Звезду и тад је било јасно да ће домаћин славити.
Звезду је предводио расположени Немања Недовић са 24 поена, а 11 је дао Мајк Тоби. Код Валенсије је најефикаснији био Крис Џонс са 11 поена, 10 су дали Нејт Реуверс и Дамијен Инглис.
У наредном колу, већ у петак, Звезда дочекује Барселону.
Ivana Španović i Elzan Bibić najbolji atletičari Srbije za 2023. godinu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кошаркаши Црвене звезде убедљиво савладали Валенсију се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.