Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Jan.2024, 21:54

Тајкунски новинар поново прети: Све ћемо да ухапсимо

Тајкунски новинар још једном је показао да му је основни метод рада претња. Фото: PrtSc Новинар тајкунске телевизије Н1 Жељко Вељковић поново је почео да прети, овога пута хапшењем.
Вељковић се, поводом вести која се појавила о једној летонској политичарки, огласио на Твитеру.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Овај тајкунски новинар покушао је да направи компарацију вести о летонској политичарки која је сарађивала са руском тајном службом са овдашњом политичком ситуацијом.
„Биће тесно у затворима, кад се једног дана код нас буде судило руским шпијунима за велеиздају“, написао је Вељковић на друштвеној мрежи Икс.
Biće tesno u zatvorima, kad se jednog dana kod nas bude sudilo ruskim špijunima za veleizdaju. https://t.co/5YbUEoQdcv
— Željko Veljković (@novinarupenziji) January 30, 2024

Подсетимо, Вељковићу, као ни његовој тејкунској телевизији ово није први пут да алудира на то да у српској држави постоје такозвани руски плаћеници. Чак су ишли у неколико наврата и толико далеко, да су тврдили и да председник Србије Александар Вучић, али и многи други, наводно раде за Русе, што је свакако далеко од истине.
Не треба ништа да чуди од Вељковића, тајкунског поданика, који је вређао девојчицу Павлину Радовановић јер пева патриотске песме.
Voditeljka razmontirala DSS: Hoće da se udruže sa ljudima koji sarađuju sa najvećim srbomrscima iz EU (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Тајкунски новинар поново прети: Све ћемо да ухапсимо се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.