Рецепт дана: Пица која не гоји

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Jan.2024, 06:00

Рецепт дана: Пица која не гоји

Ако често једете пицу и желите да се ослободите превелике количине угљених хидрата, имамо одлично решење за вас. Фото: Pixabay/Engin_Akyurt Иако никада неће имати укус праве пице од киселог теста, сигурни смо да ћете бити задовољни пицом од карфиола – она је већ годинама хит и још увек >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је у тренду међу онима који се труде да једу здравије.
Састојци и припрема: Карфиол оперите, очистите и исецкајте што ситније, може се ставити и у блендер. На уљу пропржите сецкани карфиол око 10 минута. Зачините по жељи. Користите со, бибер и бели лук у праху. Карфиол оставити да се охлади, па додати јаја и рендани сир. Пребаците смесу на папир за печење, формирајте пицу. Пећи у загрејаној рерни на 250 степени Целзијуса око 15 минута, док тесто не промени боју. Тек тада на печено тесто можете ставити фил за пицу, пазећи да га не препуните. Вратите у рерну на 5-8 минута док се сир не отопи. Пицу кратко охладите и послужите.
Пријатно!
Voda sa limunom može da ošteti zubnu gleđ

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Рецепт дана: Пица која не гоји се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.