Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Jan.2024, 12:30

Квалитети које би жене требало да траже у мушкарцима: Важно је да бисте се осећали поштовано и сигурно

На ове особине би све жене требало да обрате пажњу када је реч о мушкарцима. Фото: Pexels/Sndre Furtado Када би жене направиле листу квалитета које би желеле код потенцијалног партнера, емоционална зрелост би дефинитивно била једна од њих. Међутим, време често показује да је особа поред >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << нас непоуздана и да нисмо истински испуњени у везама у којима не добијамо безусловну љубав и подршку.
5 карактеристика које разликују зреле мушкарце од незрелих:
1. Преузимање одговорности Зрели мушкарци преузимају одговорност за своје поступке и одлуке. Они не криве друге за своје грешке, већ размишљају о томе шта могу научити из тих грешака. Незрели мушкарци то никада не раде; увек очекују да неко други преузме одговорност за њих.
2. Самодисциплина Зрели мушкарци су дисциплиновани. Чак и када им је тешко, не одустају од унапред зацртаних циљева. Незрели мушкарци нису такви – проводе дане без плана и не покушавају да остваре било шта велико у животу.
3. Поузданост За разлику од незрелих мушкараца, увек се можемо ослонити на зреле мушкарце, веровати им и знати да ће они бити на нашој страни. Уз њих знате да сте тим и да се можете ослонити на њих када вам затреба помоћ.
4. Искреност Врлине као што су етика и разборитост красе само зреле мушкарце. Човек који је непоштен и не види проблем у томе је незрео.
5. Комуникација Јасна и отворена комуникација кључна је за сваку здраву везу: ако не можете да разговарате са партнером о свему што желите, размислите да ли је он прави за вас. Зрели мушкарци се придржавају комуникације са партнерком и не плаше се да изнесу своје гледиште, док је незрелим мушкарцима комуникација и способност да саслушају став другог без викања тешка, а понекад и немогућа.
Mercedes staje na put pijanim vozačima

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Квалитети које би жене требало да траже у мушкарцима: Важно је да бисте се осећали поштовано и сигурно се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.