Интересовање за српске дронове на сајму у Абу Дабију

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Jan.2024, 21:45

Интересовање за српске дронове на сајму у Абу Дабију

Помоћник министра одбране за материјалне ресурсе др Ненад Милорадовић се, на сајму беспосадних платформи UMEX 2024 у Абу Дабију, састао са министром одбране Уједињених Арапских Емирата Мухамедом Бин Мубараком Фадилом Ал Мазруеијем, саопштило је Министарство одбране. Фото: Танјуг/AP/Kamran >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Jebreili Том приликом, представљени су пројекти беспилотних летелица и земаљских роботизованих возила којима се опрема Војска Србије, а разговарано је и о даљој сарадњи.
На штанду Југоимпорт СДПР, на коме су представљени производи српске одбрамбене индустрије из области беспосадних роботизованих платформи, вођени су разговори и са министром за одбрамбену индустрију Азербејџана Вугаром Мустафајевим о реализацији недавно потписаних уговора и будућим пројектима сарадње, као и са замеником министра одбране Азербејџана Агилом Гурбановим.
Vučević sa Bocan-Harčenkom: Zahvalni Rusiji na podršci očuvanju suvereniteta SRB

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Интересовање за српске дронове на сајму у Абу Дабију се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.