Орахово уље је херој природне неге

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Jan.2024, 20:00

Орахово уље је херој природне неге

Богат је хранљивим материјама захваљујући витамину Е и масним киселинама. Фото: Pixabay/ronhvass Орахово уље је драгуљ у нези коже и косе. Хладно цеђени екстракти врхунских орашастих плодова готово су магични за кожу, са предностима које не желите да пропустите.
Које су предности >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << уља од ораха? Добијено пресовањем ораха, хидратантно уље је богато хранљивим материјама захваљујући витамину Е и масним киселинама које садржи.
Може ослободити кожу од сувоће и дати јој мекши и податнији осећај.
Пошто су ораси природно пуни антиоксиданата, магнезијума, природних омега 3 и витамина Е, ово уље помаже у смањењу упале коже.
Познато је да одлаже старење и контролише боре на лицу.
Она такође истиче предности састојака за косу и кожу главе: Уље ораха чини чуда на љускавом скалпу са сврабом перути. Пошто нуди интензивну негу, одличан је састојак за јачање коже главе, смањење свраба и одржавање хидратације.
Пошто је природно, хладно цеђено уље ораха је потпуно безбедно. Користите уље штедљиво ако имате веома масну кожу и власиште како бисте избегли вишак себума.
Користите га као уље пре туширања тако што ћете га нанети на кожу неколико минута пре туширања, ваша кожа ће бити мека и гипка.
Помешајте уље ораха са млевеном кафом и добићете невероватан природни пилинг.
Rotkvica je prirodni lek za kandidu, a sve zahvaljujući jednom proteinu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Орахово уље је херој природне неге се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.