Сферопулос: Теодосић не игра против Албе, Недовић путује са екипом

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Jan.2024, 17:34

Сферопулос: Теодосић не игра против Албе, Недовић путује са екипом

Тренер Црвене звезде Јанис Сферопулос рекао је данас да Милош Теодосић неће играти сутра против Албе и додао да ће Немања Недовић после опоравка од повреде путовати са екипом, али да је неизвесно да ли ће бити у тиму. Foto: ABA liga/Filip Barbalić „Теодосић неће играти, није још спреман. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Недовић је такође први пут тренирао, он ће путовати са екипом, али ће одлука бити на дан утакмице, не верујем да ће бити сто одсто спреман“, рекао је Грк на последњем тренингу екипе пред лет у Берлин .
Он је рекао и да ће Никола Топић почети са тренинзима наредних дана.
Поручио је да екипа мора да игра максимално и са много ентузијазма против „незгодне екипе из Берлина“.
„Требало би да играмо нашу игру офанзивно и дефанзивно, они су више пута показали да су добар тим са много ентузијазма, морамо да се прилагодимо и да се боримо за све“, истакао је Сферопулос.
Меч 23. кола Евролиге између Албе и Црвене звезде игра се сутра од 20 часова.
Црвена звезда има скор 9-13, а Алба 4-18.
Mediji: Nemanja Matić prelazi u Bešiktaš

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сферопулос: Теодосић не игра против Албе, Недовић путује са екипом се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.