Мачке показују љубав на један веома чудан начин! Ево на који!

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Jan.2024, 17:00

Мачке показују љубав на један веома чудан начин! Ево на који!

Мачка ће вам показати своју љубав на своје специфичне начине, на пример тако што ће трљати своје лице о ваше да вас обележи својим мирисом, показујући вам стомак и гњечећи вас својим шапама. Фото: Pixabay/Alexas_Fotos Али један од најчуднијих начина на који мачке то раде је свакако када >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << вам донесу свој плен.
Многи власници мачака, посебно они који имају излаз напоље, сусрели су се са ситуацијом да им је љубимац на кућни праг или у кућу донео миша, врапца, гуштера или сличну животињу коју је успела да ухвати.
За мачке није типично да једу свој плен и то чине веома ретко, радије ће вам га донети, било да је мртав или још жив.
А када вам маца поносно донесе свој плен, немојте је грдити, јер вам на тај начин заправо показује да вас воли и да вас сматра делом своје породице.
Такође, то је њен начин да вам захвали што сте је нахранили. Ма колико биле припитомљене и припитомљене међу људима, мачке и даље имају своје ловачке инстинкте, који су сачувани током последњих неколико стотина година.
Мачке се поносе својим ловачким умећем и када вам донесу свој улов, донесу вам поклон – тако то тумаче у свом свету. Када мали предатори деле свој плен са вама, то мора да је знак љубави. Такође, ако вам донесу своје играчке, то значи да вас много воле.
Ако и даље желите да спречите свог љубимца да хвата птице, мишеве и друге мале животиње и уноси их у вашу кућу, прво што можете да урадите је да их спречите да изађу напоље, ако је могуће.
Увек је безбедније да мачке буду унутра како се не би повредиле или одлутале.
Такође, мачки можете понудити и неку покретну играчку коју може да јури по кући и да се при томе добро забавља.
Ово би требало да задовољи истраживачке и ловачке инстинкте ове веома радознале и интелигентне животиње.
Znaci koji sa sigurnošću ukazuju na strah kod psa

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мачке показују љубав на један веома чудан начин! Ево на који! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.