Кирјосова бомба: Моје време у игри је истекло и са тим је све у реду

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Jan.2024, 10:58

Кирјосова бомба: Моје време у игри је истекло и са тим је све у реду

Ник Кирјос је у најновијој колумни за лист The Age шокирао све у Аустралији. Фото: Танјуг/Florian Eisele/Pool Photo via AP, File Тенисер из Канбере, који још није у стању да се врати на терен, најавио је могућност да превремено оконча каријеру.
Ник је признао да је сео за сто са својим агентом Стјуартом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Дугјудом пре неколико дана и да су тада разговарали о његовој будућности. „То је разговор који морао да се обави. Ја сам на раскрсници каријере и дошао сам у ту тачку где ме живот после тениса нешто што ме узбуђује. Зато је менаџер и решио да ми то предочи. Рекао је, ‘ово може да буде од сада твоја будућност’. Могао бих да путујем светом и зарађујем од коментарисања спорта, радећи ствари које сада радим у свом ток шоу програму интервјуишући људе попут Гордона Ремзија и Мајка Тајсона“, открио је Кирјоса.
Ник је рекао и да је свестан да га тело полако издаје о чему сведочи и то да није могао да игра скоро годину дана.
„Стварност је да део мене зна да је моје време у спорту можда истекло. И ја сам сасвим у реду са тим“, додао је.
Истакао је и да нема намеру да се пријави да игра на Олимпијским играма у Паризу на лето ове године.
Рекао је да још није заборавио ту епизоду када су га појединци из Олимпијског комитета Аустралије попут шефице Кити Чилер спречили да игра на Играма 2016. године и да им то никада није опростио. „Забранити ми да играм у Рију 2016. било је срамотно. Био сам 13. на свету тада и имао озбиљну шансу да узмем медаљу. То што су ми забранили да због мог понашањам браним боје земље је нешто што не могу да заборавим. Зато се нећу пријавити за пут у Париз ове године. Пре осам година сам очајнички желео да представљам Аустралију на Играма, али мој менталитет се променио. Желео сам да играм за земљу, али не могу да кажем да још то желим. И да будемо искрени, нисам стварно осетио да је Аустралија желела да је представљам. Као што сам рекао, чешће се ван земље осећам као да сам код куће. Знам да ће неки уживати у чињеници да не играм. Ипак, публика и гледаоци на Аустралијан опену протеклих година, причају другу причу. Спорт је забава и волео бих да мислим да сам им приредио шоу. Али завеса у једном моменту мора да падне“, закључио је Кирјос.
Đoković pobedio Frica i plasirao se u polufinale Australijan opena

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кирјосова бомба: Моје време у игри је истекло и са тим је све у реду се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.