„Фантомски бирачи” узвраћају ударац Ђиласу

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Jan.2024, 21:50

„Фантомски бирачи” узвраћају ударац Ђиласу

Станари зграде у улици Милице Јанковић 3 кивни су на председника Странке слободе и правде Драгана Ђиласа који их је, незадовољан резултатима избора, означио као фантомске бираче. Фото: M.K/ATA Images Ђилас је изнео податак да се на адреси Београдског водовода у Милице Јанковић 3 налази >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 210 пријављених бирача које је он назвао фантомима доведеним како би гласали за владајућу коалицију.
Међутим, ради се о станарима зграде која се налази на истој адреси, одмах иза погона Београдског водовода и канализације, а станови су грађени са наменом да у њима живе радници ове фирме. Неколико деценија касније, структура становника се променила, али само делимично. Поједини староседеоци не желе да их било ко означава као фантомске бираче јер ту живе деценијама са својим породицама. Ништа мање бурно нису реаговали ни они који су се доселили у 21. веку. Како кажу, Ђилас који је био градоначелник Београда, никада их није посетио, а поједини сумњају и да зна за постојање њих и њихових стамбених јединица.
Они су га позвали да дође и сам се увери колико дуго живе на наведеној адреси, али и да престане да говори неистину, означавајући их као фантомске бираче.
Све је јасно! Шеф „Црте“ се представља као независни посматрач, а понаша се као коловођа опозиције

Преузмите андроид апликацију.
Чланак „Фантомски бирачи” узвраћају ударац Ђиласу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.