Ђукановић: Експо је развојна шанса за целу Србију

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Jan.2024, 19:36

Ђукановић: Експо је развојна шанса за целу Србију

Експо 2027. је олимпијада у економији и имаће огроман утицај на привреду читаве Србије а бољитак ће осетити сви грађани, рекао је за РТВ адвокат и бивши народни посланик и функционер СНС Владимир Ђукановић уз опаску да актуелизација те приче није параван да би се замаскирала ситуација >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на Косови и Метохији. Фото: Танјуг/СТР/БГ
„На ту манифестацију доћи ће више од стотину држава, и сви ће желети да се представе у најбољем светлу,доћи ће привредне делегације , министри,државници и многи туристи,од чега ћемо сви имати користи“, рекао је додајући да ће због Експ-а бити изграђен готово нови град са пратећом инфраструктуром, пругом, путевима ,зградама и сл.

Председник Вучић је својом политиком вратио победнички менталитет јер је толико тога изграђено у Србији да је народ почео да верује у успех и да ми то можемо да урадимо даy градимо и побеђујемо и стварамо боље услове за живот.
Економијом се побеђује и осваја поверење грађана а за то је предуслов мир и стабилност, иако нам „европски пријатељи“ стално нешто спочитавају и раде на нестабилности у региону, често,подржавајући оне, попут Куртија који вуче сулуде потезе, као што је најава прекида платног промета и укидање поште и банкомата са динарима.
Визна либерализација ће утицати на то да ће се велики део косовске популације, око 30 одсто одселити у европске земље,а то ће вероватно утицати и на промену власти у Приштини, јер на Косову ништа не ради, нема фабрика, само перионице рекао је Ђукановић.
Верује, рекао је да ће почетком фебруара бити конституисана републичка скупштина а да ће влада бити формирана у законском року.
Изразио је наду да ће то бити половином марта уз напомену да се још не зна ко ће бити нови премијер или премијерка.
Председник Вучић: Прва средства из Плана за раст Западног Балкана могли бисмо да добијемо у мају или јуну

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђукановић: Експо је развојна шанса за целу Србију се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.