Рецепт дана: Запечена пилетина у рерни на мало другачији начин

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Jan.2024, 06:01

Рецепт дана: Запечена пилетина у рерни на мало другачији начин

За припрему овог сочног и мирисног јела потребно вам је само 5 минута, а остало ће рерна урадити за мање од пола сата. А када једном пробате овако печену пилетину, ухватићете себе како тајно маштате о томе. За припрему овог јела није вам потребно никакво кулинарско знање, а састојке >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << вероватно већ имате код куће. Фото: Pixabay/RitaE Састојци:  4 комада пилећих прса без костију и коже 8 кашика путера 6 чена белог лука, изгњеченог 1 кашика свеже сецканог першуна 1/2 шоље ренданог пармезана уље со бибер Припрема: Загрејте рерну на 190 степени. Пилетину посолите и побиберите и ставите у науљену посуду за печење. Растопите путер у шерпи. Додајте бели лук и кувајте на лаганој ватри, непрестано мешајући, око 3 минута. Додајте першун и склоните са ватре. Прелијте путер од белог лука преко пилећих прса. Пеците отприлике 20 до 25 минута, док се месо не скува. Поспите пармезаном и пеците док се не истопи и добије лепу боју.
Пријатно!
Zapalite lovorov list: Nećete verovati šta će se dogoditi

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Рецепт дана: Запечена пилетина у рерни на мало другачији начин се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.