Осигурајте своје возило – ни време ни новац сада нису препрека Каско судар за само две-три стотине динара

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Jan.2024, 16:17

Осигурајте своје возило – ни време ни новац сада нису препрека Каско судар за само две-три стотине динара

https://gradskeinfo.rs/cacak-cena-ogrevnog-drveta-nepromenjena-8-000-dinara-kubni-metar-21-01-2024/Када би вас неко питао шта можете себи да приуштите за свега две-три стотине динара месечно, да ли би ваш одговор био сигурност на путу током целе године? Сложићете се да већина не би тачно одговорила на то питање, а умногоме >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је корисно то освестити. Ако смо привукли вашу пажњу, биће вам важно да знате да управо Компанија „Дунав осигурање“ нуди вишеструко јефтинију премију осигурања по каско судар полиси од просечне цене каско осигурања. Фото: shutterstock Истичући предности осигурања вашег четвороточкаша Каско судар полисом, Љубомир Зец, директор Сектора за интерну и екстерну продају у Компанији „Дунав осигурање“, појаснио је значај ове врсте осигурања: „Компанија ’Дунав осигурање’ својим осигураницима и свим другим заинтересованим лицима понудила је полису Каско судар, најновију услугу у широкој палети наших услуга осигурања моторних возила. Некада је тренутак непажње у саобраћају довољан да дође до саобраћајне незгоде са великим материјалним и нематеријалним штетним исходима. Полиса Каско судар обезбеђује покриће баш у овим ситуацијама, када сте ви као власник возила, односно осигураник криви за саобраћајну незгоду. Оно што ову врсту осигурања разликује од класичног каско покрића јесте: вишеструко нижи износ годишње премије осигурања, за свега неколико стотина динара на месечном нивоу обезбеђујете осигуравајуће покриће уз изборну суму осигурања, није неопходан преглед возила приликом уласка у каско осигурање, као и могућност куповина онлајн полисе или на неком од многобројних места Компаније ’Дунав осигурање’. Такође не инсистирамо на старости возила приликом закључења ове врсте осигурања.
Предмет осигурања су путничка возила и њихови саставни делови. Осигуравамо возила стандардне намене, док по посебним условима уз доплатну премију можемо закључити полису за друге врсте путничких возила са стандардном наменом: рентакар, такси или аутошколу“, истакао јер Зец. Уколико сте осигураник „Дунав осигурања“, обезбеђени сте и у случају да је дошло до потпуног па тако и делимичног оштећења. Што се тиче права на накнаду штете, њу осигураник остварује уколико је одговорност за насталу незгоду његова или возача који је управљао осигураним возилом.
Осигурана опасност, односно ризик покривен овом врстом осигурања јесте саобраћајна незгода која је настала или започела на јавном путу, када је дошло до контакта најмање два возила, која је за последицу имала уништење или оштећење осигураног возила, за шта одговорност сноси власник предметног возила или осигураник.
Када сте закључили Каско судар полису, веома је битно да у случају незгоде у саобраћају знате како да реагујете и коме да се обратите. О самој накнади штете одлучује се на основу записника, извештаја или службене белешке полиције, истиче Милорад Радић, директор Дирекције за накнаду штете у „Дунав осигурању“: „Када дође до тог непријатног догађаја, односно саобраћајне незгоде, наш осигураник који поседује полису Каско судар, и у тим стресним околностима не сме да заборави да позове полицију. Важно је да се полиција појави на лицу места како би документовала доказе у вези с тим штетним догађајем на основу којих ће осигураник даље лако надокнадити штету код Компаније ’Дунав осигурање’. Осигураник се потом јавља најближој служби за накнаду штета у било ком граду у Србији, где ће му колеге помоћи да на најлакши и најбржи начин спроведе процедуру пријаве штете и предаје неопходне документације. Информације о томе на који начин и где пријавити штету најлакше можете добити позивањем контакт центра Компаније на број 0800 386 286 или на основу информација доступних на нашем сајту“, појаснио је Радић.
Из Компаније још поручују да нема бољег тренутка од овог сада да осигурате своје возило, јасно је да чак ни време ни новац нису препрека. Јер, у случају „Дунава“, пријатељ, дефинитивно, остаје пријатељ.
Čačak: Cena ogrevnog drveta nepromenjena, 8.000 dinara kubni metar

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Осигурајте своје возило – ни време ни новац сада нису препрека Каско судар за само две-три стотине динара се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.