ЕПС: Портал Увид у рачун доступан корисницима за преузимање е-рачуна и еплаћање

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Jan.2024, 13:27

ЕПС: Портал Увид у рачун доступан корисницима за преузимање е-рачуна и еплаћање

Електропривреда Србије (ЕПС) саопштила је данас да је портал „Увид у рачун“ поново доступан корисницима за преузимање е-рачуна и електронско плаћање. Фото: ЕПС Како се наводи, на сајту портал.епс.рс су доступни рачуни за децембар 2023. као и архива рачуна и уплата током претходне >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << три године, уз детаљан преглед потрошње по зонама и тарифама.
ЕПС наглашава и да су сви децембарски рачуни достављени „Пошти Србије“, уз рок за попуст за редовно плаћање 29. јануар.
Додају и да је грађанима за рекламације поново на услузи и кол -центар ЕПС-а.
„Највећи део ИТ система је враћен у функцију са унапређеном безбедношћу и интензивно се ради да се обнови рад шалтера“, истиче се у саопштењу.
У ЕПС-у напомињу, да дигитална претња ни у једном тренутку није угрозила процес производње електричне енергије у Србији, нити безбедност података купаца те компаније.
„ЕПС предузима опсежне мере како би осигурао да се овакви инциденти не понове. Подизање нивоа дигиталне безбедности, као кључног приоритета, због захтевних процедура, величине и сложености система, условило је постепено враћање ИКТ система у функцију“, наводи се у саопштењу.
Agencija za bezbednost saobraćaja apeluje na vozače da voze opreznije blizu škola

Преузмите андроид апликацију.
Чланак ЕПС: Портал Увид у рачун доступан корисницима за преузимање е-рачуна и еплаћање се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.