Навијачи у Мелбурну верују у Ђоковића: Новак ће одбранити титулу

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Jan.2024, 13:05

Навијачи у Мелбурну верују у Ђоковића: Новак ће одбранити титулу

Већина навијача на Аустралијан опену сматра да ће српски тенисер Новак Ђоковић да одбрани титулу у Мелбурну. Фото: Танју/AP Photo/Asanka Brendon Ratnayake „Он је легенда. Ђоковић је најбољи тенисер света. Лојалан је, воли да игра за своју земљу“, рекао је један од навијача на Аустралијан опену >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на питање извештача Танјуга.
„Ђоковић је бољи тенисер од Роџера Федерера“.
„Ђоковић је моћан играч“, додао је други.
Један од навијача је рекао да је хрватски тенисер Марин Чилић „иритантан“, пошто предуго удара лоптицу пре сервиса.
Неки од навијача сматрају и да ће Карлитос (Карлос Алкараз) да освоји Аустралијан опен.
Ђоковић ће сутра око 4.30 часова по централноевропском времену играти против Американца Тејлора Фрица у четвртфиналу Аустралијан опена.
Српски тенисер брани титулу на Аустралијан опену, пошто је прошле године у финалу победио Грка Стефаноса Циципаса 6:3, 7:6 (7:4), 7:6 (7:5).
Ђоковић ће у Мелбурну покушати да стигне до 11. титуле на Аустралијан опену и 25. гренд слем трофеја у каријери.
Đoković igra četvrtfinale protiv Frica sutra u 4.30 časova

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Навијачи у Мелбурну верују у Ђоковића: Новак ће одбранити титулу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.