Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Jan.2024, 09:43

Израелска војска саопштила да су из Либана испаљене три ракете на север Израела

Израелске одбрамбене снаге (ИДФ) саопштиле су данас да су са позиција у јужном Либану испаљене три ракете на ненасељена подручја у близини Мошава Шомера, заједнице од неколико стотина људи у близини Галилеје на северу Израела. Фото: Танјуг/AP Photo/Vadim Ghirda, File Лансирање пројектила >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је активирало сирене за узбуњивање у заједници Мошава Шомер, али су власти у почетку тврдиле да је у питању лажна узбуна, преноси Тајмс оф Израел.
Међутим, локално становништво је пријавило да су се чуле експлозије и удари у близини њиховог насеља, а власти су потом утврдиле да су три пројектила погодила ту област.
За сада нема извештаја о повређенима или материјалној штети.
Gutereš osudio Izrael zbog užasne smrti palestinskih civila u Gazi

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Израелска војска саопштила да су из Либана испаљене три ракете на север Израела се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.