Медији: Жозе Мурињо жели да преузме Наполи

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Jan.2024, 18:51

Медији: Жозе Мурињо жели да преузме Наполи

Португалски фудбалски тренер Жозе Мурињо жели да преузме екипу Наполија, пошто би волео да води клуб из Напуља у мечевима осмине финала Лиге шампиона против Барселоне, преносе британски Тајмс. Фото: Танјуг/AP Photo/Petr David Josek Мурињо је недавно добио отказ у Роми, а Тајмс наводи да >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << би португалски стручњак током наредне недеље требало да разговара са председником Наполија Аурелијом де Лаурентисом о евентуалном преузимању клуба из Напуља.
Британски медији преносе да Мурињо жели да остане у Италији и да води неки клуб из Серије А, а избор је наводно пао на Наполи. Он је љут на челнике Роме, јер је очекивао да продужи сарадњу са екипом из Рима.
Португалски стручњак је одбио све понуде из Саудијске Арабије, јер му је изазов да води Наполи на мечевима осмине финала ЛШ против Барселоне. Клуб из Напуља је прошле сезоне водио Лућијано Спалети. Он је са Наполијем освојио титулу у Серији А, а на крају прошле сезоне преузео је селекцију Италије.
Наполи је потом преузео Руди Гарсија, који је смењен у новембру прошле године после серије лоших резултата. За новог трнера клуба из Напуља именован је потом Валтер Мацари, који није остварио резултате какви су се од њега очекивали.
Наполи је тренутно на деветом месту на табели Серије А са 31 бодом, а италијански медији наводе да Де Лаурентис размишља да поново смени тренера и да би ту функцију могао да преузме Мурињо.
Први меч осмине финала ЛШ између Наполија и Барселоне биће одигран 21. фебруара у Напуљу, док је реванш на програму 12. марта у Шпанији.
Bogdan Bogdanović postigao 14 poena u porazu Atlante od Klivlenda

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Медији: Жозе Мурињо жели да преузме Наполи се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.