Антивладини протести у Тел Авиву и Јерусалиму

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Jan.2024, 20:45

Антивладини протести у Тел Авиву и Јерусалиму

У Тел Авиву се одржава антивладин протест на којем окупљени захтевају ослобађање талаца, док се у Јерусалиму окупило на стотине људи који захтевају нове изборе. Фото: Танјуг/AP Photo/Leo Correa На Тргу Хабима у Тел Авиву одржава се антивладин протест на коме говоре чланови породица >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << талаца, пренео је Тајмс оф Израел.
Претходно је на огромном екрану демонстрантима приказана пародија на „Звук тишине“ којом је упућен позив израелској влади да поднесе оставку.
Поред демонстраната појавили су се и контрадемонстранти, који су углавном, били на маргинама протеста.
Истовремено, у Јерусалиму се окупило на стотине људи испред резиденције председника Израела Исака Херцога захтевајући нове изборе на којима би био смењен премијер Бењамин Нетанијаху.
Демонстранти су носили транспаренте, укључујуц́и и један на коме је пислао: „Плач мајки: Нец́емо жртвовати нашу децу у рату да бисмо спасили десно крило“.
Velika Britanija sistematski ne odobrava vize deci migranata čiju su majke zaposlene u Britanskoj zdravstvenoj službi

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Антивладини протести у Тел Авиву и Јерусалиму се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.