Фудбалери Војводине бољи од Вождовца у првом припремном мечу на Кипру

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Jan.2024, 19:46

Фудбалери Војводине бољи од Вождовца у првом припремном мечу на Кипру

Фудбалери Војводине победили су данас екипу Вождовца 2:1 у првом припремном мечу на Кипру. Фото: Pixabay/phillipkofler Стрелци за Војводину били су Михајло Ивановић у 83. и Лазар Јовановић у 85, док је погодак за Вождовац постигао Стефан Пиргић у 63. минуту.
Тренер Војводине Божидар Бандовић >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << био је задовољан издањем екипе на првој провери.
„После првих неколико дана рада и ове прве утакмице, мислим да смо приказали доста позитивних ствари. Морамо још да унапредимо нашу игру и на томе ћемо да радимо. Презадовољан сам приступом, дисциплином и игром тима од почетка до краја, треба да наставимо овако и бићемо сигурно још бољи“, рекао је Бандовић за клупски сајт.
Наредна утакмицу на Кипру Војводина игра у среду против јерменског Арарата.
Češka teniserka Linda Noskova eliminisala Igu Švjontek sa Australijan opena

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Фудбалери Војводине бољи од Вождовца у првом припремном мечу на Кипру се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.