Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Jan.2024, 09:54

Ђумбирова вода: Чисти токсинеиз тела и помаже у губитку килограма

Један од најздравијих напитака за детокс организма и мршављење јесте ђумбирова вода. Фото: Pexels/Pixabay А да бисте направили овај моћни ајурведски напитак потребни су вам само један и по литар воде и четири-пет центиметара корена ђумбира.
Рeцепт за ђумбирову воду
Чим устанете, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ставите огроман лонац воде на шпорет. Воду кувајте двадесетак минута, па затим убаците у лонац комадиће исецканог ђумбира. Добијена ђумбирова вода чува се у великим термосима и пије се током целог дана. Потребно је да напитак, који је уствари расхлађени чај од ђумбира, узимате најмање један литар дневно.
Савет плус Свакодневно припремајте и пијте воду од ђумбира током шест месеци. Носите је са собом где год да идете, на посао, у куповину, на путовање, у госте… Пијте напитак у гутљајима током целог дана.
Stav lekara o bušenju ušiju: Evo do kada roditelji to treba da izbegavaju

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђумбирова вода: Чисти токсинеиз тела и помаже у губитку килограма се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.