Вучић: Повезивање са Азијом од кључног значаја

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Jan.2024, 19:30

Вучић: Повезивање са Азијом од кључног значаја

Председник Србије Александар Вучић поручио је данас у Давосу да је повезивање са Азијом од кључног значаја, не само за Србију, већ и за целу Европу. Фото: buducnostsrbijeav
„Најважније је повезивање. Зато је изградња свих могућих канала, рута и линија повезивања са Азијом од кључног >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << значаја, не само за Србију, већ за целу Европу.

Ту мислим на све врсте веза – од економије и трговине, преко саобраћаја и енергетике, до дигиталне повезаности и веза са институцијама које се баве вештачком интелигенцијом. Само на тај начин можемо да гледамо у добру будућност која је пред нама“, написао је Вучић на свом Инстаграм налогу „buducnostsrbijeav“.
Председник Вучић учествовао је на сесији „Ново евроазијско свитање?“ на Светском економском форуму у Давосу.
Србија више него удвостручила вредност укупног БДП-а
Председник  Вучић изјавио је данас у дискусији „Ново евроазијско свитање“ на Светском економском форуму у Давосу, да је Србија успела више него да удвостручи вредност укупног БДП-а од 2012/2013. године до сада, са 32 милијарде на 69 милијарди евра.
Вучић је први најављен да говори у дискусији, као председник земље која има просперитетну и највећу економију на Западном Балкану, као и земље која има привредни раст.
Председник Србије је истакао да је ММФ предвидео да привредни раст Србије износи 3,5 одсто ове године, али да верује да ће бити и већи од тога и износити 3,6 одсто.
Вучић у Давосу: Србија више него удвостручила вредност укупног БДП-а

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: Повезивање са Азијом од кључног значаја се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.