Орбанов помоћник: Мађарска спремна за договоре са ЕУ о одмрзавању фондова

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Jan.2024, 12:45

Орбанов помоћник: Мађарска спремна за договоре са ЕУ о одмрзавању фондова

Мађарска је отворена за даље договоре са Европском комисијом о даљем одмрзавању фондова Европске уније, али постоје “црвене линије“ по питању ЛГБТ особа и миграција, изјавио је данас помоћник мађарског премијера Виктора Орбана Гергељ Гуљаш. Фото: Unsplash/Ervin Lukacs Он је оптужио >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Брисел за лицемерје при реаговању у споровима, истичући да је ЕУ одлучила да игнорише недавне сукобе око реформе правосуђа и медија у Пољској, преноси Ројтерс“.
“Мађарска влада сматра једном од слабости садашње Европске уније то што се меша у унутрашњу политику чланица“, рекао је он уз опаску да реакције Брисела на дешавања у Пољској говоре да Европском унијом влада “лицемерна банда“.
Гуљаш је рекао да је Мађарска далеко од постизања договора са Европском унијом о помоћи Украјини.
Лавров: Запад схватио да на може блицкригом нанети стратешки пораз Русији

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Орбанов помоћник: Мађарска спремна за договоре са ЕУ о одмрзавању фондова се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.