Поступак против Додика у Суду БиХ је пројектни задатак добијен од странаца

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Jan.2024, 10:10

Поступак против Додика у Суду БиХ је пројектни задатак добијен од странаца

Адвокат Горан Петронијевић, члан тима одбране председника Републике Српске, изјавио је да је поступак који се води против Милорада Додика пројектни задатак, који су Тужилаштво и Суд БиХ добили по налогу странаца. Фото: Танјуг/СТР/нр Петронијевић је синоћ у емисији Телеринг >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на РТРС истакао да је циљ да Додика склоне са политичке сцене, разграде Републику Српску и направе унитарну БиХ.
„Прва замисао је, да ће лако то учинити и на тај начин. Ево сада ћу приказати из њихове визије: ‘Ми ћемо покренути један судски поступак, наметнућемо закон и осудићемо Милорада Додика, па ћемо му забранити, да се бави политиком’. Оно, што српски народ треба да зна, јесте ко је спреман да на такав начин дође на власт? Да ли тај, који је спреман, шетајући од амбасаде до амбасаде. Да ли он размишља, да неће бити повлашћен. Тада ће ићи још брже“, навео је Петронијевић.
Vučević sa Trovoadom o razvoju saradnje u oblasti odbrane

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Поступак против Додика у Суду БиХ је пројектни задатак добијен од странаца се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.