Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Jan.2024, 10:00

Подочњаке можете да прекријете у потпуности – само пратите ове кораке

Испробајте савете познате шминкерке. Фото: Pexels/Yogendra Singh За жене после тридесете коректор је обавезан део шминке, али је важна и техника којом се наноси јер се неправилним коришћењем постиже сасвим супротан ефекат. Уместо да подочњаке прикријете, десиће се да се још више виде! >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << На друштвеним мрежама постоје бројни видео-снимци на основу којих лако, корак по корак можете да испробате начине за камуфлирање отока и тамних колутова испод очију.
Преносимо три:
1. Шминкерка Серен Лакис на свом ТикТок профилу коректором акцентује предео испод углова очији, а потом сунђером за шминкање или четкицом пажљиво размазује.
Она каже да се на овај необичан начин прави савршена база за остатак шминке, а очи без тамне регије изгледају крупније и сјајније.
2. Главно правило кад се наноси коректор јесте да се он наноси после пудера, и то не у облику обрнутог троугла, већ неколико тачкица или цртица различите боје. Овако ћете прикрити и тамне кругове на подочњацима, а визуелно ћете „подићи“ лице и пажњу усмерити према очима.
3. Дуж ивице подочњака нанесите неколико тачкица коректора у нијанси своје коже (или један у нијански вашг тена, а други светлији), а онда нежно јагодицом домалог прста утапкајте у кожу. Овај прст, кажу, мозак најслабије контролише, па је његов додир или притисак на кожу док наносите коректор и најнежнији.
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Подочњаке можете да прекријете у потпуности – само пратите ове кораке се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.