Снежне олује у Немачкој, путници заглављени у возилима

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Jan.2024, 08:40

Снежне олује у Немачкој, путници заглављени у возилима

На стотине путника заглављено је у својим возилима на путевима у централној немачкој држави Хесену услед снежних падавина које су прекриле аутопут, и које су довеле до стварања гужви и колона возила које су се протезале километрима.
Фото: Pixabay/pasja1000 Полиција није могла да >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << процени размере хаоса изазваног снегом и колико дуго ће магистрални путеви бити блокирани, преноси недељник „Билд“.
У савезној држави Тирингији је поред снега било и леда на путу, због чега је велики број ауто-превозника одложио своја путовања, а наводи се да би ситуација могла да се поправи у току јутра.
Немачка метеоролошка служба (ДВД) очекује више снега и упозорава да возачи од области Ајфела и Келна преко планина Ротар до Тирингије, морају да се припреме за “упорне и понекад јаке снежне падавине“.
У суседној Француској, поготово у северним областима, на снази остаје наранџасти метео-аларм, и надлежни апелују на возаче да не крећу на пут.
U Plovdivu protest protiv izmeštanja spomenika posvećenog Crvenoj armiji

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Снежне олује у Немачкој, путници заглављени у возилима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.