Челници ФС Нигерије покренули истрагу због повреде Умара Садика

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Jan.2024, 15:51

Челници ФС Нигерије покренули истрагу због повреде Умара Садика

Челници Фудбалског савеза Нигерије покренули су данас истрагу због повреде Умара Садика због које је бивши нападач Партизана уклоњен из репрезентације за учешће на Афричком Купу нација (АКН). Фото: Танјуг/AP Photo/Antonio Calanni Садик (26) је задобио ударац у пријатељском мечу против Гвинеје >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << непосредно пред почетак континенталног шампионата, а пошто су лекари саопштили да ће морати да паузира три недеље, селектор Жозе Песеиро је уместо њега на коначан списак играча за АКН уврстио Пола Онуачуа, нападача Саутемптона на позајмици у Трабзону.
Испоставило се међутим да је повреда Садика била лакше природе и Нигеријац је већ уврштен у тим Реал Сосиједада за вечерашњи меч Купа Краља против Осасуне. „Имамо поверење у наш медицински тим и немамо сумње у њихову способност, али веома брз повратак играча на терен ком је предвиђена тронедељна пауза и одсуство са АКН захтева објашњење, дубље од оног које смо добили од њих“, саопштио је високи функционер ФС Нигерије, а преноси портал „оwнгоалнигериа“.
Нигерија је на старту АКН одиграла нерешено против Екваторијалне Гвинеје (1:1), а у другом колу групе А сутра од 18 часова игра против домаћина Обале Слоноваче.
Škrbić: Veliko razočaranje i veliki neuspeh rukometaša Srbije na EP

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Челници ФС Нигерије покренули истрагу због повреде Умара Садика се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.