Рукометаши Мађарске декласирали Исланд, Шпанија елиминисана са ЕП

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Jan.2024, 09:11

Рукометаши Мађарске декласирали Исланд, Шпанија елиминисана са ЕП

Рукометаши Мађарске победили су синоћ убедљиво Исланд резултатом 33:25 (15:13) и тако освојили прво место у групи Ц у којој је на последњем месту завршила Србија, док је Шпанија после ремија 33:33 против Аустрије окончала учешће на Европском првенству. Фото: Танјуг/Sven Hoppe/dpa via AP Мађарску >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << су ка победи предводили Егон Хануш и Золтан Сита са по пет голова, а по четири су дали Габор Анчин, Имре Бенце и Ђерђо Фазекаш.
Виго Кристјансон је дао шест голова за Исланд, док је Инги Омар Магнусон дао пет.
Мађарска је захваљујући победи над Исландом пренела два бода у полуфиналну групу у којој ће уз Исланд играти још и Немачка, Француска, Хрватска и Аустрија. Полуфинална група 1: Мађарска и Француска по два бода, Хрватска и Аустрија по један, Немачка и Исланд 0.
Полуфинална група 2: Данска, Шведска, Словенија по два бода, Холандија, Норвешка, Португал 0.
У полуфинале ће по две првопласиране секеције из обе групе.
Srbija porazom od Crne Gore eliminisana sa Evropskog prvenstva

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Рукометаши Мађарске декласирали Исланд, Шпанија елиминисана са ЕП се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.