Финска не планира да отвори граничне прелазе са Русијом у фебруару

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Jan.2024, 21:52

Финска не планира да отвори граничне прелазе са Русијом у фебруару

Финска не планира да отвори граничне прелазе са Русијом у фебруару, пренео је фински лист Илта-Саномат, позивајући се на неименоване изворе. Фото: Танјуг/ AP Photo/Sergei Grits „Постараћемо се да не морамо да отворимо границу ни на кратак период“, рекао је извор из владе.Други извор рекао >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је том листу да „нема разлога да се мисли да ће се ситуација драстично променити у наредних месец дана“, пренео је ТАС.
Агенција СТТ је половином децембра објавила да финско министарство унутрашњих послова ради на измени закона тако да може да одбије азил избеглицама које поднесу захтев на граници.
Финска је граничне прелазе за моторна возила са Русијом затворила крајем новембра.Два гранична прелаза су отворена 12. децембра, али су затворена два дана касније, до 11. фебруара, јер се прилив миграната из трећих земаља наставио.
U Estoniji uhapšen ruski profesor zbog sumnje da je špijunirao za račun Moskve

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Финска не планира да отвори граничне прелазе са Русијом у фебруару се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.