На појединим деоницама путева има снега, не кретати на пут без зимске опреме

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Jan.2024, 20:55

На појединим деоницама путева има снега, не кретати на пут без зимске опреме

ЈП Путеви Србије саопштило је да ће се од данас, од 9 до 16 часова, изводити радови на редовном одржавању на државном путу I А реда број 1, петља Аеродром-петља Змај, смер Шид-Београд. За време извођења радова саобраћај ће се одвијати возном и зауставном саобраћајном траком. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Војводина уживо Радови ће бити обезбеђени адекватном саобраћајном сигнализацијом и опремом, наводи се у саопштењу “Путева Србије“.
На појединим деоницама путева I приоритета одржавања на подручју Ивањице, Пожеге и Мионице има снега, саопштило је јутрос ЈП „Путеви Србије“.
На појединим путевима I, II и III приоритета одржавања коловози су влажни у нижим пределима, снега има местимично у расквашеном стању до 5 центиметара на територији Чачка, Ивањице, Колубаре, Крагујевца, Крушевца, Мачве, Ниша и Пожеге, па се препоручује опрезна вожња.
„Путеви Србије“ саветују возачима да без зимске опреме и ланаца не крећу на пут, да прилагоде брзину кретања условима на путу и да буду максимално опрезни у вожњи.
Kamioni na Batrovcima i Šidu čekaju četiri sata

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак На појединим деоницама путева има снега, не кретати на пут без зимске опреме се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.