Објављена прелиминарна листа кандидата за престижну стипендију Доситеја

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Jan.2024, 16:51

Објављена прелиминарна листа кандидата за престижну стипендију Доситеја

Фонд за младе таленте Републике Србије је на 121. седници одржаној 16. јануара 2024. године усвојио прелиминарну Листу кандидата који испуњавају све услове конкурса и прелиминарну Листу кандитада који не испуњавају услове конкурса и Листу кандидата која су одустала од поднете >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << пријаве по Конкурсу за стипендирање до 1131 најбољег студента завршне године основних академских студија и до 500 студената завршних година мастер академских студија са високошколских установа чији је оснивач Република Србија за школску 2023/24. годину. Фото: Prt.Sc/mos.gov.rs Фонд је, такође, донео одлуку да се наведена Листа прелиминарних резултата објави ради увида кандидата у пристигле податке и досадашње резултате по Kонкурсу.
Прелиминарну листу можете погледати овде.
Листа добитника стипендије биће утврђена на седници Фонда која ће бити одржана након истека рока за подношење примедаба и допуна документације по Kонкурсу и биће објављена на интернет страници Министарства науке, технолошког развоја и иновација – www.nitra.gov.rs и Фонда за младе таленте Републике Србије – www.fondzamladetalente.gov.rs
У Листи прелиминарних резултата дати су обрађени подаци свих кандидата који су се пријавили на Kонкурс. Кандидати могу поднети примедбе на податке који се налазе у Листи прелиминарних резултата и/или допуну документације по Конкурсу Фонду за младе таленте Републике Србије најкасније до 19. јануара 2024. године путем адресе електронске поште: fond.konkursi@nitra.gov.rs
Примедбе и/или допуне документације по Конкурсу које буду упућене Фонду за младе таленте Републике Србије после 19. јануара 2024. године неће бити разматране.
Фонд за младе таленте налази се у саставу Министарства науке, технолошког развоја и иновација и пуних 15 година бави се развојем младих талената.
До данас је кроз Фонд додељено више од 40.000 стипендија и награда изузетним студентима и ученицима.
Produžen rok za prijavu za stipendije Ruske Federacije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Објављена прелиминарна листа кандидата за престижну стипендију Доситеја се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.