Српски везиста Његош Петровић треће је појачање Војводине у зимском прелазном року!

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Jan.2024, 13:55

Српски везиста Његош Петровић треће је појачање Војводине у зимском прелазном року!

Фудбалски клуб Војводина са задовољством објављује да је након дугих преговора успешно завршено још једно велико појачање за први тим упркос бројним понудама и интересовању за 24-годишњег везисту. Фото: Градске инфо Војводина и Гранада су постигле коначан договор, по ком ће >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 24-годишњи везиста играти на позајмици до краја сезоне, уз право на откуп, који ће „стара дама“ извесно искористити у летњем прелазном року.
Ово је велика вест за све навијаче Војводине, али и поштоваоце Моцарт Бет Супер лиге Србије, с обзиром на то да је у питању играч који је прошао све репрезентативне селекције Србије и представљаће и велико појачање за „стару даму“ и биће право освежење на теренима широм Србије.
Петровић је рођен 18. јула 1999. године у Kрупњу, прошао је све млађе категорије Рада, а потом је 2019. прешао у Црвену звезду. У клуб из Андалузије прешао је јануара 2022. године, а за шпанског прволигаша одиграо је 53 утакмице у свим такмичењима уз две уписане асистенције.
Војводину су ове зиме пре Петровића појачали голман Драган Росић и везиста Вукан Савићевић.
„Kanarinci“ započeli pripreme na snežnoj Detelinari – sledi im borba za opstanak (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Српски везиста Његош Петровић треће је појачање Војводине у зимском прелазном року! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.