Путеви Србије апелују на опрез у вожњи због најаве ледене кише

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Jan.2024, 13:40

Путеви Србије апелују на опрез у вожњи због најаве ледене кише

ЈП „Путеви Србије“ апелује да учесници у саобраћају буду посебно опрезни приликом вожње и да прилагоде брзину кретања условима на путу, јер се, према упозорењу Републичког хидрометеоролошког завода, на подручју Србије очекује појава ледене кише, у среду и четвртак, 17. и 18. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << јануара. Фото: Танјуг „Путеви Србије“ возачима саветују да користе зимске пнеуматике, поштују ограничења брзине и да прилагоде брзину кретања условима на путу.
Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу, истиче се у саопштењу.
U Srbiji u sredu vreme sa više oblačnosti, u toku noći očekuje se ledena kiša

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Путеви Србије апелују на опрез у вожњи због најаве ледене кише се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.