На прелазу Батровци задржавања до четири сата

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Jan.2024, 15:06

На прелазу Батровци задржавања до четири сата

Према информацијама Управе граничне полиције у 13.15 часова на граничном прелазу Батровци, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 240 минута, саопштило је данас Јавно предузеће „Путеви Србије“. Фото: Танјуг/Александра Дражић На граничним прелазима Хоргош и Шид, на >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << излазу, задржавање за теретна моторна возила је 120 минута, док је на граничном прелазу Градина, на излазу, задржавање за теретна моторна возила 180 минута.
Како се наводи на осталим граничним прелазима нема дужих задржавања за све категорије возила, као ни на наплатним станицама на ауто-путевима у Србији.
Fon Kramon: Na Srbe se vrši stalan pritisak, Milenković priveden bez dokaza

Преузмите андроид апликацију.
Чланак На прелазу Батровци задржавања до четири сата се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.