Луис Енрике: Не желим да коментаришем гласине о Килијану Мбапеу

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Jan.2024, 15:00

Луис Енрике: Не желим да коментаришем гласине о Килијану Мбапеу

Тренер фудбалера Пари Сен Жермена Луис Енрике изјавио је данас да не жели да коментарише информације о нападачу „светаца“ Килијану Мбапеу, који још није одлучио где ће да настави играчку каријеру, преносе француски медији. Фото: Танјуг/AP Photo/ Matthieu Mirville Мбапе има уговор са шампионом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Француске до краја сезоне. Он је више пута одбио понуду да продужи сарадњу са клубом из Париза.
Поједини медији су објавили да је француски фудбалер договорио прелазак у Реал, али је Мбапе демантовао ову информацију. „Да ли знате колико сам ја дуго део европског елитног фудбала? Пет година сам играо за Реал Мадрид, а потом осам за Барселону. Шест година сам провео у Барселони као тренер, а онда сам тренирао Рому, Селту и репрезентацију Шпаније. Играо сам и за Спортинг из Хихона. Рођен сам у свлачионици у којој су се увек коментарисали појединци. Постоје бројне гласине и лажи о Мбапеу. Навикао сам на то, нисам заинтересован. Не тичу ме се те информације“, рекао је Енрике.
Мбапе (25) је члан ПСЖ-а од 2017. године, а за клуб из Париза одиграо је 285 утакмица и постигао је 238 голова.
Srpski teniser Miomir Kecmanović preokretom do drugog kola Australijan opena

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Луис Енрике: Не желим да коментаришем гласине о Килијану Мбапеу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.