Српски тенисер Миомир Кецмановић преокретом до другог кола Аустралијан опена

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Jan.2024, 13:22

Српски тенисер Миомир Кецмановић преокретом до другог кола Аустралијан опена

Српски тенисер Миомир Кецмановић пласирао се у друго коло Аустралијан опена, пошто је данас у Мелбурну у првом колу победио Јапанца Јосукеа Ватанукија 4:6, 7:5, 6:3, 6:4. Фото: Танјуг/AP Photo/Louise Delmotte Меч је трајао два сата и 37 минута. Кецмановић се налази на 60. месту АТП листе, док је Ватануки >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 102. тенисер света.
Српски тенисер ће у другом колу Аустралијан опена играти са победником меча између Немца Јана Ленарда Штруфа и Аустралијанца Ринкија Хиџикате.
У првом сету играло се гем за гем, а Ватануки је у седмом гему направио брејк и повео 4:3. Јапанац је потом одржавао предност од два гема и први сет је добио резултатом 6:4.
Велика борба је виђена у другом сету, Кецмановић је направио брејк у 12. гему, што му је било довољно за 7:5 и 1:1 у сетовима.
Српски тенисер је у трећем сету дошао до брејка у четвртом гему, а онда је на свој сервис стигао до 4:1. Кецмановић је задржао предност од три гема и трећи сет је добио резултатом 6:3.
Ватануки је повео 2:0 на старту четвртог сета, али је Кецмановић освојио четири узастопна гема и преокренуо на 4:2. Српски тенисер је задржао предност од два гема и заслужено је стигао до победе од 6:4.
Аустралијан опен се игра за наградни фонд од 59,1 милион америчких долара.
Šampionka Vimbldona Marketa Vondroušova poražena u prvom kolu Australijan opena

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Српски тенисер Миомир Кецмановић преокретом до другог кола Аустралијан опена се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.