Кремљ се нада да ће Путин посетити Северну Кореју у догледно време

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Jan.2024, 13:06

Кремљ се нада да ће Путин посетити Северну Кореју у догледно време

Москва се нада да ће председник Русије Владимир Путин у догледно време посетити Северну Кореју, изјавио је данас портпарол Кремља Дмитриј Песков. Фото: Танјуг/Vladimir Smirnov, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP, File „Владимир Путин има позив за званичну посету Пјонгјангу и надамо се да ће до те посете >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << доћи; руски председник ће посетити у догледно време (Северну Кореју)“, рекао је Песков новинарима одговарајући на питање да ли се посета севернокорејске министарке спољних послова Чои Сон Хуи Русији, која је у току, може сматрати за етапу припрема за Путинову посету Северној Кореји.
Према речима Пескова, „тајминг такве посете биће договорен дипломатским каналима“, преноси Интерфакс.
Песков није искључио могућност да се Путин састане са шефицом диопломатије Северне Кореје након њених разговора са руским колегом Сергејем Лавровом.
Севернокорејски и руски медији претходнио су објавили да је министарка спољних послова Северне Кореје Чои Сон Хуи јуче допутовала у Москву, на позив Лаврова.
Kongres Amerike predstavio kratkoročni budžet za finansiranje vlade

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кремљ се нада да ће Путин посетити Северну Кореју у догледно време се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.