У поштама Србије почело пријављивање за ваучере за одмор

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Jan.2024, 09:12

У поштама Србије почело пријављивање за ваучере за одмор

Пријављивање за ваучере за субвенционисани зимски одмор у Србији почело је у поноћ на шалтерима четири експозитуре Поште Србије које раде 24 часа где грађани подносе попуњене пријаве и пратећу документацију, изјавио је директор тог предузећа Зоран Ђорђевић. Фото: Танјуг/Пошта >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Србије/Вук Бранковић Пријава за нових 100.000 ваучера за зимски одмор у Србији а чија вредност је ове године подигнута са 5.000 на 10.000 динара, биће настављено данас по отварању више од 1.500 експозитура, широм земље рекао је Ђорђевић за Танјуг у Главној пошти у Таковској, где су већ после 23.00 сата прве групе грађана пристигле са спремљеном документацијом и која је већ у поноћ била препуна.
Ђорђевић је навео да очекује велики одзив као и прошле године када је контигент од 100.000 ваучера плануо у дану.
Нагласио је да је Пошта спремна и ове године да подели 100.000 ваучера, нагласио је он.
„Верујем да ћемо већ сутра поделити свих 100.000 ваучера“, рекао је Ђорђевић.
Подсетио је да се око 4.400 угоститеља широм Србије већ пријавило да учествује у систему доделе ваучера.
Ђорђевић је додао да је у поноћ почела пријава на шалтерима поште на Хоргошу и две на административним прелазу Брњак и Јаруње.
Đaci u Vojvodini se sutra vraćaju u škole, u ostalom delu Srbije 22. januara

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак У поштама Србије почело пријављивање за ваучере за одмор се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.