Деци у селу Бање на Косову и Метохији уручени пакетићи – новогодишњи поклон председника Вучића

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Jan.2024, 16:18

Деци у селу Бање на Косову и Метохији уручени пакетићи – новогодишњи поклон председника Вучића

Традиционално и ове године у име председника Србије Александра Вучића, данас су представници Канцеларије за Косово и Метохију поделили пакетиће деци из предшколске установе „Маја“ у селу Бање, која данас слави Дан школе, Светог Василија Великог. Након што је исечен славски >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << колач, малишанима су подељени пакетићи. Фото: Градске инфо Председник Привременог органа општине Србица Василије Томашевић захвалио је председнику Србије Александру Вучићу и Канцеларији за Косово и Метохију на пакетићима и о томе што брину о деци са Косова и Метохије. „Осмеси, радост и срећа на лицима деце говоре колико нам значи подршка председника Александра Вучића, Канцеларије за КиМ и државе Србије. Захвалио бих председнику и свима из Канцеларије за Косово и Метохију који су усрећили нашу децу и који се сваког дана труде да наша деца буду срећнија и да буду збринута у овим тешким временима“, рекао је он, а преноси ТВ Мост.
Помоћник директора Канцеларије за Косово и Метохију Милош Терзић честитао је српску Нову годину народу који живи широм Косова и Метохије уз жељу да 2024. година буде пуна здравља, успеха и политичких победа, што је, како каже, насушна потреба за српски народ у нашој јужној покрајини. „Пред нама је пуно изазова у наредном периоду и важно је да сви предано и марљиво радимо, да Србију оснажимо и економски, политички и војно, јер само економски снажна Србија може да сачува српски народ и српске националне интересе и вредности на Косово и Метохији. Мени је данас неизмерна част и задовољство што сам имао прилику да у име председника Републике Александра Вучића обрадујем наше најмлађе сународнике на Косово и Метохију и ево већ традиционално председник обезбеђује новогодишње поклоне за децу Косова и Метохије“, рекао је он.
Како је додао Терзић, циљ свега јесте да се деци честитају празници, да се учине срећном и да им се покаже да је држава Србија, председник Вучић, увек уз наш народ на Косову и Метохији.
„Морам да нагласим да је Канцеларија за Косово и Метохију у сарадњи са општинама обезбедила новогодишње поклоне за децу на Косово и Метохију“, рекао је Терзић.
Он је истакао да циљ и задатак остају исти, а то је да се боре за останак и опстанак српског народа на Косову и Метохији и поред свих изазова са којима се суочавају, јер не постоји ништа вредније од деце на Косову и Метохији и од самог Косова и Метохије.
Počeo sastanak premijerke Ane Brnabić sa poljoprivrednicima Kopiraj

 
 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Деци у селу Бање на Косову и Метохији уручени пакетићи – новогодишњи поклон председника Вучића се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.