Жене, нећете веровати, али ове ствари привлаче мушкарце као луде!

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Jan.2024, 16:33

Жене, нећете веровати, али ове ствари привлаче мушкарце као луде!

Иако сваки мушкарац има своје индивидуалне преференције, истраживања показују да постоје одређене особине које остављају посебно добар први утисак на мушкарце. Фото: Pixabay/muhammadabubakar123 Квалитете и врлине које су најпривлачније једном човеку можда неће бити привлачне другом. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Дакле, не постоји тачан одговор. Али то није спречило научнике да покушају да открију шта већину мушкараца привлачи код супротног пола. Тако је једна студија из 2015. показала да постоји једна ствар која је заједничка многим мушкарцима, а то је да имају тенденцију да верују својим првим утисцима.
Шминка која оставља утисак природног изгледа Неки мушкарци тврде да више воле жене без шминке јер изгледају природно. Али према истраживању које је спровео Зооск, од 1.200 жена које су имале шминку за очи на својим профилним фотографијама, 139 је чешће примало поруке од мушкараца. Мушкарци су такође вероватније желели да упознају жену ако је носила руж на својој фотографији профила. Међутим, мање је вероватно да ће жене које су носиле „тамније“ врсте шминке биле позване да изађу. Дакле, чак и ако мушкарци кажу да више воле жене које изгледају природније, то значи да можете носити шминку која даје природан изглед и још увек привлачи мушкарце.
Идеалан однос струка и кукова Ова тенденција има мање везе са привлачношћу, а више са здрављем и плодношћу. Истраживања такође показују да је однос струка и кукова снажан предиктор нивоа естрогена код жена, ризика од гојазности и подложности озбиљним болестима као што су дијабетес, рак јајника и болести срца.
Носити црвену одећу Црвена се често назива бојом страсти. Стога није изненађујуће ако привлачи мушкарце. У студији коју су спровели психолози са Универзитета у Рочестеру, мушкарцима су показане фотографије различитих жена урамљене у црвене или беле рамове и упитани су колико су лепе ове жене. Затим су им показивали исту фотографију са женама у црвеном или плавом и питали колико би новца потрошили на спој са том женом. Жене урамљене у црвено или које носе црвено биле су им привлачније.
Љубазан став У студији под називом „Друштво за личност и социјалну психологију, научници су открили да осетљивост жена на потребе и жеље мушкараца повећава њихову привлачност за мушкарце.
Виши глас Коначно, студије су показале да жене сматрају мушкарце са дубљим гласом привлачним, док мушкарци сматрају супротно. Неки мушкарци верују да виши гласови сигнализирају репродуктивни капацитет, женственост и мању величину тела.
Ako krenete da jedete med svaki dan primetićete sledeće promene u organizmu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Жене, нећете веровати, али ове ствари привлаче мушкарце као луде! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.