Вучић: Циљ да се уклони траг постојања Србије и српског народа на Косову и Метохији

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Jan.2024, 14:10

Вучић: Циљ да се уклони траг постојања Србије и српског народа на Косову и Метохији

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да рушење међународног правног поретка даљим наоружавањем тзв. косовско-безбедносних снага, има за циљ да се супротно резолуцији 1244, са територије Косова и Метохије у потпуности уклони било какав траг постојања Републике >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Србије, као и српског народа. Фото: Танјуг/Раде Прелић
„Изјаве појединих тзв. косовских званичника недвосмислено говоре о њиховом циљу уништења српског народа“, рекао је он после обиласка Дежурног оперативног центра Војнобезбедносне агенције (ВБА).

Вучић је додао да одлука о даљем наоружавању није само најављена већ је донета у америчком конгресу и одиграва се готово свакодневно и посредством других земаља, пре свега Турске, али и НАТО земаља и Хрватске.
„Када се хвале да ће свака полицијска патрола бити наоружана дугим цевима, шаљу јасну поруку да за Србе нема места, јер само одређене јединице имају право и могућност да носе такво наоружање. Сада ће бити присутни наоружани полицајци са дугим цевима само како би Срби осећали несигурност и што пре напустили Косово“, рекао је Вучић приликом обиласка дежурне службе Војнобезбедносне агенције.
Председник Вучић поново био у праву – сви су исти: Милош Јовановић прави споразум са Драганом Ђиласом (ВИДЕО)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: Циљ да се уклони траг постојања Србије и српског народа на Косову и Метохији се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.