Јокић шокирао и Мелоуна: “Нисам могао ни да замислим” (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Jan.2024, 13:28

Јокић шокирао и Мелоуна: “Нисам могао ни да замислим” (ВИДЕО)

Невероватна асистенција Николе Јокића у победи над Њу Орлеансом (125:113) опчинила је и тренера Нагетса, Мајка Мелоуна. Фото: Танјуг/AP Photo/David Zalubowski Јокић је на феноменалан начин проиграо Ерона Гордона – додавањем преко главе, док је био окренут леђима ка кошу.
„Нисам могао ни >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да замислим додавање иза леђа, преко главе“, рекао је Мелоун и додао:
Када сте клинац који гледа НБА, то је Меџик Џонсон, то је Пистол Пит Маравич, момци који су играли атрактивно. Никола може да те победи на много начина и то је дефинитивно било једно од најбољих додавања које сам видео да је направио“.
Јокић каже да је видео Гордона слободног, те да је само желео да му што пре дотури лопту.
We have no words for this pass… pic.twitter.com/W5vNuDET5a
— Denver Nuggets (@nuggets) January 13, 2024

„Видео сам га крајичком ока и желео сам да му додам што пре. Био је слободан у том тренутку. То је био најбржи начин да му додам лопту“, казао је Јокић.
Иначе, Јокић је имао 27 поена, 14 асистенција, 10 скокова и једну блокаду.
Jokić sa novim tripl-dablom vodio Denver do pobede, Indijana bolja od Atlante

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Јокић шокирао и Мелоуна: “Нисам могао ни да замислим” (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.