Председник Вучић поново био у праву – сви су исти: Милош Јовановић прави споразум са Драганом Ђиласом (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Jan.2024, 12:46

Председник Вучић поново био у праву – сви су исти: Милош Јовановић прави споразум са Драганом Ђиласом (ВИДЕО)

Без обзира на политику коју јавно заступају, удружиће се како би се дочепали власти. Фото: Танјуг/Сава Радовановић Лидер Новог ДСС-а и један од вођа коалиције НАДА Милош Јовановић најавио је споразум са лидером тајкунске прозападне коалиције „Србија против насиља“ Драганом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Ђиласом.
Лажни патриота Јовановић жели себе да стави на чело прозападне опозиције, те Ђиласу представља план како да би се ван воље народа дочепали власти.
„Ми смо направили састанак са „Србијом против насиља“ и неке папире ћемо им предати ових дана. Направили смо нацрт опозиционог деловања! Ми смо јасно рекли да сматрамо да мора да дође до смене власти свуда где је то могуће и то морамо да радимо са проевропском опозицијом!“, отворено је рекао Јовановић, коме очигледно не смета политика ђиласоваца која гласи: увести санкције Русији, размотрити признање независности Косова, Срби су геноцидан народ.
VUČIĆ OPET NA KRAJU BIO U PRAVU: MILOŠ JOVANOVIĆ PRAVI SPORAZUM SA ÐILASOM!
Miloš Jovanović:
„Mi smo napravili sastanak sa „Srbijom protiv nasilja“ i neke papire ćemo im predati ovih dana. Napravili smo nacrt opozicionog delovanja! Mi smo jasno rekli da smatramo da mora da dođe… pic.twitter.com/OXDhI1y0wF
— Detektor laži (@LaziDetektor) January 13, 2024

Да су сви исти и да ће се, без обзира на политику коју јавно заступају, удржити да би се дочепали власти, а њега срушили, давно је упозоравао и председник Србије Александар Вучић, а сада се испоставило да је био у праву.
Đilasovi “fantomski” birači su zapravo stvarni ljudi i žive na prijavljenim adresama. Ovo je prava istina o glasačima iz Zemuna (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Председник Вучић поново био у праву – сви су исти: Милош Јовановић прави споразум са Драганом Ђиласом (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.