Време данас умерено облачно са сунчаним интервалима

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Jan.2024, 09:54

Време данас умерено облачно са сунчаним интервалима

У Србији ће време током дана бити мало до умерено облачно и мало топлије са сунчаним интервалима, саопштио је данас Републички хидрометеоролошки завод. Фото: Танјуг/Владимир Спорчић Дуваће слаб и умерен ветар, на истоку Србије јак, западни и северозападни, после подне у скретању >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на јужни и југозападни правац са температурама од -7 до пет степени.
У Београду ће ујутру бити умерено до потпуно облачно суво и хладно са слабим јутарњим мразем, током дана мало до умерено облачно и мало топлије са сунчаним интервалима.
Ветар ће бити слаб и умерен, пре подне западни, после подне у скретању на јужни и југозападни правац, са температурама од минус пет до три степена.
Почетком наредне седмице очекује се слабљење јутарњег мраза уз дневне температуре од четири до девет степени.
У понедељак се очекује пролазно наоблачење са кишом, у брдско-планинским пределима, а ујутро понегде и у низијама са суснежицом и снегом.
У среду и четвртак време ће бити ветровито са умереним и јаким југозападним ветром и топлије повремено са кишом, док се од петка поново очекује осетан пад температуре, скретање ветра на северозападни правац и снег местимично.
Prijave penzionera za besplatnu rehabilitaciju u banjama do 25. januara

 
 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Време данас умерено облачно са сунчаним интервалима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.