Недовић ван терена четири недеље, Тоби иде на преглед магнетном резонанцом

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Jan.2024, 16:27

Недовић ван терена четири недеље, Тоби иде на преглед магнетном резонанцом

Кошаркаш Црвене звезде Немања Недовић биће ван терена четири недеље, док ће центар Мајк Тоби током дана обавити прегледе да би се утврдио степен повреде, саопштио је КК Црвена звезда. Фото: АБА лига/Драгана Стјепановић Тим Црвене звезде надиграо је Олимпију Милано са 76:62 >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на гостовању 21. колу Евролиге, али је неколико играча завршило утакмицу са повредама, па је још неизвесно колико ће им времена требати за потпуни опоравак.
KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava javnost da je prvotimac Nemanja Nedović doživeo parcijalnu rupturu kosog mišića trbušnog zida zbog koje će naš igrač odsustvovati 4 nedelje sa parketa.#kkcz #WeAreTheTeamhttps://t.co/yKuPhOFQCt
— KK Crvena zvezda Meridianbet (@kkcrvenazvezda) January 12, 2024

„Првотимац Немања Недовић доживео је парцијалну руптуру косог мишића трбушног зида због које ће наш играч одсуствовати четири недеље са паркета. Милош Теодосић током утакмице у Милану благо је истегао задњу ложу, на срећу, у питању је повреда лакше природе, па ће се Милош брзо вратити у тренажни процес и на терен“, наведено је у саопштењу.
Центар Мајк Тоби је током јучерашње утакмице у Милану доживео незгодан пад на леђа и током поподнева обавиће преглед магнетном резонанцом о чијем исходу ће црвено-бели информисати јавност.
Црвена звезда ће у недељу у „Арени“ угостити Борац у оквиру АБА лиге.
Košarkaši Partizana večeras dočekuju Makabi u Areni





Преузмите андроид апликацију.
Чланак Недовић ван терена четири недеље, Тоби иде на преглед магнетном резонанцом се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.